krumplifőzelék gombafasírttal

Krumplit bármikor, bármennyit... főzelékként is!

A krumplifőzelékről két emlékem van, az egyik a menzás borzadály, a másik a drága mamám csinálta mennyei manna. Utóbbira persze sokkal szívesbben emlékezem vissza, hozzá mindig fasírozottat csinált. 

Vegánként csak annyit változtattam, hogy növényi a tejföl és gombából készül a fasírt, az ízeket a hagyományos konyhában is többnyire a fűszerek adják.

A krumplit mindenki szereti, ez a főzelék pedig tökéletes melegséget áraszt, mennyei, fűszeres és nagyon jól megy hozzá a gombafasírt is.

Mindenki kedve szerint ízesítse, a fűszerekből bátran adjatok hozzá többet, vagy kevesebbet, kóstoljátok meg, mikor készítitek és az alapján döntsetek.

Osszátok meg velem is a végeredményt kérlek, Instagramon jelöljetek meg a fotóitokon @noraspiration vagy küldjétek el nekem üzenetben.

Remélem nektek is annyira fog ízleni, mint nekem! 🙂

Hozzávalók a krumplifőzelékhez:

Hozzávalók a gombafasírthoz:

Elkészítés:

Nóra vagyok, a “NoraSpiration – Boldogság növényi alapokon” Facebook és Instagram oldalak írója. vegán gasztroblogger és Youtuber. 89-ben születtem e csodás világra és 2015 márciusában váltottam, amit azóta is életem legjobb döntésének tartok. 

Megosztom a Receptet

Töltsd Le az Ingyenes Receptfüzetet​

Kategóriák

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .